Hej, jag heter Hannan.

Sist men inte minst, är det alltså snyggingen själv som ska presentera sig.
Jag heter alltså Hannan (snyggt namn) och jag är femton men fyller sexton i november. Jag börjar alltså femman i höst (precis som Oskar) och har också GET-proven att göra. Så jävla tråkigt!

Jag går i Slytherin (fullblod) och kan ibland uppfattas av de andra elevhemmen (och även i mitt eget elevhem) att jag är ganska bitchig. Men det är bara som de tror, för alla mina kompisar säger att jag inte är det och jag själv tycker inte det, så då är jag inte det.  

Jag tycker inte om skolan speciellt mycket, utan mitt största intresse är mode. Att följa alla trender, är det roligaste (och VIKTIGASTE) jag vet. Jag läser alla tidnigar som jag kommer över och åker till Hogsmeade så fort jag hört att det ska vara modevisningar. Såklart så är det inte alls samma mode som mugglarna har, nej. Vi i trollkarlsvärlden ligger alltid långt före (det är därför de kan tycka att våra kläder ser väldigt speciella ut, men det är snarare att vi tycker att de ligger efter i tiden).


Sotade ögon och röda läppar är så jävla inne, just nu. I like it!

Hej, jag heter Oskar.

Nu var det alltså min tur att presentera sig själv, så förträffligt!
Mitt namn är som sagt Oskar och jag fyller 15 om nästan exakt en månad. Vilket betyder att jag börjar mitt femte år på Hogwarts och att jag kommer att ha fullt upp med G.E.T-examen. Men det ska nog bli bra ska vi se.
På fritiden brukar jag hänga i biblioteket eller i naturen. För mig är det två egna världar som man bara kan försvinna till när man vill.

Jag tycker om; att läsa, spela teater och sjunga. Jag är med i kören på Hogwarts och jag tycker att de kan ordna en teatergrupp också. Det hade varit så himla roligt! Ska kanske skicka en uggla till McGonagall och föreslå det?
Jag kan läsa nästan allt som stoppas framför näsan på mig. Jag älskar böcker. Allt från thrillers till kärleksromaner. Även om jag föredrar lite sådanna böcker som egentligen inte handlar om något speciellt. Ungefär som Kärlekselixir Eller Känner Jag Såhär? av Albert Edwahl. Det är nog min favoritbok just nu.
Jag tycker inte om; felskrivningar. Av alla slag. Allt från en särskrivning till en missad bokstav till versaler eller konsonanter vid fel tillfälle. Vilket gör det väldigt pinsamt om man själv råkar missa något. Jag tycker heller inte om människor som finns till för att göra livet surt, lika lite som jag tycker om att se en blomma vissna eller höra på trollkarlsradion om en olycka där flera mugglare eller trollkarlar mist livet.

Jag är en väldigt glad person, men jag är seriös när man ska vara seriös och jag skrattar inte bort trånga situationer, utan känner mig mest tillfreds när jag har rett ut allting.

Det var nog allt för mig. Hoppas att vi ses den första september!


Hej, jag heter Låjs.

Heeej!

 

Jag skulle väl presentera mig då….jag heter louise men kallas för låjs. Jag är 17 år alltså MYNDIG!!! (i trollkarlsvärlden dåå, i mugglarvärlden blir man inte myndig förrän man är 18) om 40 dagar fyller jag 18 och då får jag göra vad jag vill vart som helst, sköööönt ;) jag är alltså halvblod om ni inte har förstått det :P min mamma är häxa och pappa är mugglare! min lillasyster är också häxa men hon börjar inte hogwarts på lääääänge…

 

Egentligen skulle jag slutat hogwarts förra året men under fjärde året blev det liiiite för mycket för mig så jag gick om :P men det var rätt bra, för då kom jag i samma årskurs som Sarah <3 men detta året som kommer blir det futt-proven som gäller dåå, får se hur det går XD

 

När jag inte är upptagen med att bli trackad av professor Macmillan eller professor Li för att jag inte riktigt hunnit med att göra mina läxor (det är faktiskt inte alltid så lätt!!) brukar jag träffa mina underbara vänner <3 eller så letar jag reda på någon skön fest och sådäära ;) jag vet inte riktigt vad folk som jag inte känner tycker om mig men jag bryr mig inte så mycket folk för tycka vad dom vill XD

 

här ser nu hur jag ser ut….en bild från februari typ, den bästa jag hitta...


Hej, jag heter Sarah.

Jag vet inte riktigt vad det är meningen att jag ska skriva här, och det gör mig ganska osäker att hela världen kan läsa dethär. För det är precis så det är, i alla fall enligt Louise. Hon sa till mig att "Sarah, bara starta datorn, logga in och presentera dig själv och sen kan typ hela världen se vad du skrivit"
Så enligt henne ska jag alltså presentera mig själv.

Hej, jag heter Sarah och jag är 17 år. Jag fyller 18 den 26 november. Just nu har jag sommarlov men till hösten ska jag börja mitt sjunde år på Hogwarts, vilket betyder att jag kommer ha ganska fullt upp med min FUTT-examen.
Jag tänker väldigt mycket, och folk tenderar att tycka att jag är lite underlig. Antagligen för att jag tänker, men jag vet faktiskt inte riktigt.

Jag går i Gryffindor, och jag trivs här. Folk lämnar mig liksom i fred när de ser att jag går omkring med en slips i rött och guld. Av någon anledning inger Gryffindor respekt, jag vet inte riktigt varför. Det har alltid varit så.

Vi skulle ladda upp en bild på oss också. Såhär ser jag ut: 

RSS 2.0