Dagens Outfit


Paris (hilton XD)

Igår kom jag hem från en heelt underbar resa i paris! <33 vi åkte dit i onsdags as tidigt (!!!!) på morgonen. serri det var jätte tidigt :O vi flög dit (och för er som inte vet så är det det snabbaste sättet att ta sig fram i mugglarvärlden. vi brukar använda det sättet för pappa tycker inte jätte mycket om att transferera sig :P fast det tar myyycket längre tid....) iaf vi kom dit och allt var jätte bra och jätte varmt ;) det var typ 30 40 grader!!! heeelt sjukt. jag var alltså där med min familj och det var ju liiite tråkigt men helt ok. det blev ju inte så mycket party för mig eftersom jag var där med the familie :P men det får bli lite mer den här veckan ist haha ;)

Jag kan berätta lite vad vi gjorde i paris dåå......första dagen när vi kom dit gick vi till sakrekör (eller hur det stavas XP) det är typ en kyrka iaf. skiiit stor typ som ett slott!!! på torsdagen åkte vi en båt runt paris på floden som är där. det var super duper varmt :P sen på fredagen gick vi upp i eiffeltornet HÖGT ELLER?? Och på lördagen åkte vi till DISNEYLAND!!!!! sååå fiiint <33 disneyland är ett ställe med en massa påhittade saker från filmer coh sådära, i mugglarvärlden är det väldigt populärt och jag och min lillasyrra kollade (kollar ibland nu också XP) på en massa disneyfilmer när vi var små :) en utav dagarna (kommer inte ihåg vilken) så kollade vi på moulin rouge också :) det var fint <333
jag shoppade lite i paris också men jag har ingen bild på de. Ni kanske får se det imorgon om ni vill :p
Här får ni se lite bilder från paris....ser hemskt ut på alla men det bjussar jag på ;) (jag gillar när folk bjuder på sig själva! det ska man göra tycker jag XP)
på flygresan....
på flyresan.....
här ser ni kyrkan den är fiiin

jag och sis vid moulin rouge :P

jag och sis åker båt ^^

jag och sis vid triumf bågen (nu verkar det som om bara jag och min lillasyster var i paris men så var det inte. det är bara vi som ser bäst ut på bild :P XD)

eiffeltornet!!

utsikten från eiffeltornet! :O

DISNEYLAND <333333 XD

puss på er alla jag älskar er älsklingar <33333

Spanien

För ganska exakt ett dygn sedan, klockan 02:45 gick jag upp. Då började min lördagen den tredje juli.
Jag åkte hem från Spanien.

Det är något speciellt med nattluften i Spanien. Det vibrerar överallt och allting känns så levande. Mer levande än någonting jag upplevt förut i mitt liv. 
Spanien klockan kvart i tre på natten är magi på riktigt, magi som hela världen får vara med om.
Magi som mugglarna inte ens vet om att de är mitt uppe i.

Magi som fyller luften med så mycket förväntan energi spänning att det känns som att mitt hjärta ska gå sönder i så många bitar att inte ens den starkaste reparo kan laga det igen.


RSS 2.0